Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Θα γεράσουμε με τον... Harry Potter

Θα γεράσουμε με τον... Harry PotterΕίναι γνωστό ότι αυτό που πουλάει μπορεί να επαναληφθεί. Αφού τα ξόρκια, οι μάγοι, τα πνεύματα, τα βαμπίρ, οι δράκοι και τα τέρατα πουλάνε, ο Harry Potter θα κάνει και πάλι την εμφάνισή του, αλλά με διαφορετική μορφή.

Η πάμπλουτη πια Βρετανίδα συγγραφέας JK Rowling, η "μητέρα" του Harry Potter, υπέγραψε συμβόλαιο με την Warner Bros, για να γράψει το σενάριο μιας ταινίας, που θα έχει πολλά στοιχεία από τις τρομακτικές ιστορίες του μικρού μάγου.
Αυτό θα αποτελέσει και την πρώτη προσπάθεια της JK Rowling να μπει στο χώρο του σεναρίου και να υπογράψει την πρώτη ταινία μιας σειράς.
Στην ταινία αυτή, θα εμφανιστούν πολλοί χαρακτήρες του Harry Potter καθώς και πολλά από τα κοστούμια, που οι πιστοί θεατές έχουν ήδη δει.
Η ταινία θα τιτλοφορείται "Fantastic Beasts and Where To Find Them". Η συγγραφέας για να μην κατηγορηθεί, ότι στέρεψε από ιδέες, δήλωσε κατηγορηματικά, ότι αυτή η ιστορία δεν θα είναι συνέχεια του Harry Potter αλλά θα αναδείξει τον κόσμο των μάγων και χρονικά θα τοποθετείται 70 χρόνια πριν από την γέννηση του μικρού και χαρισματικού γάμου.


http://www.enikos.gr