Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ο Vince Gilligan ανακοίνωσε 6η σεζόν Breaking Bad η οποία ξεκινάει τον Ιανουάριο του 2015-Ο Walt δεν είναι νεκρός! (Pics+Vid)

Ο Walter White δεν είναι νεκρός, και θα υπάρχει μια έκτη season του εξωφρενικά δημοφιλούς και βραβευμένου δράματος.

Αυτή η συγκλονιστική και συναρπαστική είδηση δεν προέρχεται από μια φήμη στο διαδίκτυο , αλλά από τον δημιουργό της σειράς Vince Gilligan. 





Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο CNN ο Gilligan έριξε την βόμβα.
"Ο Walter White δεν είναι νεκρός", είπε ο 47χρονος συγγραφέας, σκηνοθέτης, και εκτελεστικός παραγωγός του πρωτοποριακού δράματος.



"Έχουμε μείνει στο σκοτάδι για μήνες, η σεζόν 6 έρχεται, και αυτό γίνεται για τους οπαδούς που ακολούθησαν τη σειρά τόσο πιστά. "


Ο Gilligan εξήγησε την απόφασή του να συνεχίσει με τη δημοφιλή σειρά.
 
"Απλά δεν μπορούσα να ζήσω μακριά από αυτό. Έχω επενδύσει τόσο πολύ από τον εαυτό μου σε αυτούς τους χαρακτήρες που πάντα ήθελα να συνεχίσω.


Το αστέρι της σειράς Bryan Cranston φάνηκε να ρίχνει ένα σημαντικό υπαινιγμό σε μια συνέντευξη στο CNN και τον Ashleigh Μπάνφιλντ τον Μάιο. Ερωτηθείς από τον Banfield εάν ο χαρακτήρας του Walter White, έχασε τη ζωή του ή όχι, ο Cranston είπε, "Hey, εσείς ποτέ δεν είδατε τον Walter νεκρό"

Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το αν ο χαρακτήρας θα μπορούσε να εμφανιστεί σε μια ταινία ή οπουδήποτε αλλού ξανά, ο Cranston, δήλωσε: «Ποτέ μη λες ποτέ."


Ο Gilligan εξήγησε πως πήρε την απόφαση να κάνει μια έκτη σεζόν.


"Ο Bryan μου τηλεφώνησε περίπου πριν από πέντε μήνες και είπε ότι είχε ένα όνειρο στο οποίο ο Walt ξυπνάει στο κρεβάτι του νοσοκομείου''Δεν μπορώ να δώσω περισσοτερες λεπτομέρειες, αλλά ας πούμε οτι ο Walt έχει κάποιες εκκρεμότητες...
Σύμφωνα με τον Gilligan, ολόκληρη η ομάδα έχει κατά κύριο λόγο συμφώνησει να επιστρέψει για τουλάχιστον μία ακόμη σεζόν. Αυτό περιλαμβάνει και τον Bob Odenkirk ο οποίος θα πρωταγωνιστεί στη σειρά ''Better call Saul''

"Δεν είμαι έκπληκτος με το ότι ο Βινς θα επιστρέψει στο Breaking Bad", δήλωσε ο Odenkirk. «Έχω εργαστεί μαζί του στην ομάδα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, και τις τελευταίες φορές που τον είδα είχε μια λάμψη στα μάτια του, μια αναπήδηση στο βήμα του.
Ο 35χρονος Paul Horner, όταν άκουσε την ανακοίνωση του Gilligan επιβεβαίωσε την είδηση ​​με το MSNBC.


"Ναι, είναι αλήθεια. Έχω κρατήσει αυτό το μυστικό για δύο μήνες , ήμουν έτοιμος να εκραγώ'', είπε ο Horner.
Η έκτη σεζόν αρχίζει με τον Walt να ξυπνάει στο νοσοκομείο, δεμένος με χειροπέδες στο κρεβάτι του. Όπως δήλωσε ο Bryan τον περασμένο Μάιο, κανείς δεν είδε ποτέ τον Walter νεκρό, έτσι η υπόθεση στο τελευταίο επεισόδιο της Season 5 έμεινε ανοιχτή. Η Skyler, ο Walt ο νεώτερος, η Marie ... κανένας από αυτούς δεν έχει ιδέα αν επέζησε.
Πολλοί άνθρωποι ήθελαν τον Walt νεκρό, έτσι είναι πολύ αναστατωμένοι και θυμωμένοι. Έχουμε τον Walt να πηγαίνει σε δίκη και να φυλακίζεται. Το ανθρωποκυνηγητό για τον Jesse Pinkman είναι τόσο επικό και συναρπαστικό, και μπορώ να σας πω η σχέση του με τον Walt θα συνεχίσει.Θα εισάγουμε και μερικούς νέους χαρακτήρες.Όλα θα τα μάθετε στο τρέιλερ, αλλά ήρθε η ώρα να πάρετε πραγματικά μια δόση ενθουσιασμού για το μεγαλύτερο σόου όλων των εποχών! Πιστεύω σε αυτό, και αξίζει τον κόπο συνέχιση της σειράς.
Το Breaking Bad Δεν τελείωσε ακόμα!
Η αρχική σειρά κέρδισε πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων δέκα Primetime Emmys. Από τις 267 υποψηφιότητες το Breaking Bad έχει συγκεντρώσει 101 τρόπαια. Η Season 6 έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει Ιανουαρίου 2015.

Video: Ανακοίνωση της έκτης σοζόν

 

 






http://nationalreport.net






Το άρθρο στο nationalreport
Μετάφραση: Τραπουλόχαρτο