Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

Το αυθεντικό Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας, ετοιμάζεται στην Αθήνα! (Pics)


Το αυθεντικό Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας, ετοιμάζεται στην Αθήνα!
Το Εργοστάσιο Σοκολάτας, το πιο επιτυχημένο θεματικό πάρκο στην Ελλάδα, με περισσότερους από 300.000 επισκέπτες στη Θεσσαλονίκη, ετοιμάζεται στην Αθήνα!

Στο Εκθεσιακό Κέντρο της Helexpo στο Μαρούσι, σε 3.500 τμ, ένα μοναδικό πάρκο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

ergostasio-sokolatas-athina-338

Οι επισκέπτες του «Εργοστασίου» θα συμμετέχουν σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στον χρόνο, στον χώρο και στο «απόλυτο όνειρό» τους. 

Στο Μουσείο της Σοκολάτας μέσα από μοναδικά εκθέματα, θα γνωρίζουν κάθε λεπτομέρεια του «ταξιδιού» και της διαδικασίας, μέχρι ο καρπός του κακάο να γίνει μια λαχταριστή σοκολάτα.

Με μια πραγματική Ζούγκλα του Αμαζονίου, έναν Ναό των Αζτέκων η ιστορία της σοκολάτας με εντυπωσιακές νέες τεχνολογίες σε μια Εξωτική Καλύβα, μέχρι τον πιο δαιδαλώδες  Λαβύρινθο που θα τους μεταφέρει στο ομορφότερο (και πιο γλυκό) Εργοστάσιο Σοκολάτας του κόσμου, προκειμένου να ανακαλύψουν τα μεγάλα μυστικά που κρύβει.

Ο μεγαλύτερος Καταρράκτης Σοκολάτας της Ευρώπης (1200 λίτρα πραγματικής Σοκολάτας!) με το παραμυθένιο τοπίο, τα παλιά Μηχανήματα, ο Λαβύρινθος, τα Εργαστήρια σοκολατοκατασκευών και μπισκοτοκατασκευών, η Γκαλερί μοναδικών γλυπτών από σοκολάτα, οι αίθουσες Επιδείξεων, Τέχνης και Πολιτισμού, η Γλυκιά Βιβλιοθήκη, το Green room όπου θα παίρνετε απίστευτες φωτογραφίες, το Social Point και φυσικά οι χώροι Εκπαίδευσης, συνθέτουν το απίστευτο σκηνικό.

Ετοιμαστείτε! Εγκαίνια: 7 Νοεμβρίου 2015. Λειτουργία μέχρι 21 Φεβρουαρίου 2016.


ergostasio-sokolatas-athina-777

ergostasio-sokolatas-athina-377
ergostasio-sokolatas-athina-5053

ergostasio-sokolatas-athina-33366
ergostasio-sokolatas-athina-332
ergostasio-sokolatas-athina-355
ergostasio-sokolatas-athina-3997
ergostasio-sokolatas-athina-214