Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Όλοι ο δρόμοι απόψε οδηγούν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στη μεγάλη πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στις 21:45.

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας έχει έρθει με φόρα από το μεγάλο διπλό στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου επί της Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε γίνεται γρήγορα αντιληπτός ο βαθμός δυσκολίας για τους «ερυθρόλευκους».
Ο Μίτσελ έχει καταστρώσει τα πλάνα του γύρω από το 4-4-1-1. 

Κάτω από τα δοκάρια ο αναντικατάστατος Ρομπέρτο, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μποτία, Αμπιντάλ, τον Ελαμπντελαουί στα δεξιά μετά τον τραυματισμό του Σαλίνο και τον Μαζουάκου αριστερά.
Αμυντικά χαφ θα ξεκινήσουν οι Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς (μάλλον δεν προλαβαίνει ο Μανιάτης), στην δεξιά πτέρυγα ένας εκ των Αφελάι και Ντουρμάζ, αριστερά ο Κασάμι και ο Τσόρι πίσω από τον Μήτρογλου.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. 

Ο Μόγια θα υπερασπιστεί στην εστία των «ροχιμπλάνκος», με τους Γκοντίν, Μιράντα στο κέντρο της άμυνας, τον Χουάνφραν δεξιά και τον Σικέιρα ή Ανσάλντι αριστερά.
Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Τιάγκο και Γκάμπι και πιο μπροστά την τριάδα θα συνθέσουν οι Γκριζμάν ή Αρντά (αριστερά), Κόκε (δεξιά) και Γκαρσία πίσω από τον Μάντζουκιτς.


http://www.enikos.gr